Litt fra skole dagen! ( I går) 


  

 Igår hadde vi heldagsprøve i finansiering, vi kom på skolen klokken ni og gikk klokken halv elleve.. da var del 1 ferdig,  og del 2 begynte fem på tolv. så vi stakk en tur hjemom trine og var sånn ca der i en time, og gikk tilbake til skolen :)

Når begge hadde levert inn del 2, gikk vi opp til sartor senter. Vi kjøpte vær vår burn og satt å så på biler. Vi er stor fan av BMW og Audi! <3 

 BMW m3 

 


 

Audi r8 


Når vi var på sartor og drakk burn på den ene benken som vi kunne sitte å se ut på parkeringsplassen.. så kom det en liten jente og satt seg på den ene *leke gynehesten tingen..* og det tok ikke lang tid før det plutselig dukket opp en anne jente på samme alder som henne.. og hun tok den adre ved siden av. Det endte opp med at hun ene jenter ridde så mye på den leke hesten at hun tilslutt satt å dunket inn i benken vi satt på! :S 

Hele greien var egentlig ganske morsomt i begynnelsen, men all den dunkingen i benken begynt å gå oss på nervene! Men vi kunne ikke akuratt bare be hun slutte, eller snakke til hun eller noe.. for hun skadet jo oss ikke! 

Når begge jentene hadde stukket vekk, sa trine; vi skulle jo bare ha skubbet de der to leke greiene inn på lege kontoret, jeg hadde drikke i munnen og jeg spyttet det ut på gulvet! haha xD det var litt sånn fluat da, siden det satt en annen dame på benken.. hun så stygt på med da jeg spyttet ut drikke ut på gulvet! 


 

Hadde egentlig utolig morsom dag! 

 

Jeg legger ut innlegg senere idag :) 

2 kommentarer

Trine Øvstegård

01.feb.2012 kl.10:36

BILEN MIN <3 <3

E ikke vi bare normale ? ;)

Julie

01.feb.2012 kl.11:27

Jo jeg syns vi er over gjennomsnitts normale

Skriv en ny kommentar

julievkallestad

julievkallestad

16, Sund

Hei du! Jeg heter Julie og jeg er 16 år. Denne bloggen har jeg hatt lenge, men jeg har nå for alvor tenkt å begynne å blogge igjen. Siden jeg har gått noen månder nå uten å blogge. Jeg skriverom hverdagen min, klær, musikk,Rihanna og om ting som skjer rundt meg.

Kategorier

Arkiv

hits