Hatt en blogg pause.. Er tilbake :)

Hei! 

Jeg har hatt en liten blogg pause pga, skole og fritid har vært litt travelt.. Og jeg har også vært litt lei av å blogge (A) Men tenkte at det passet fint å begynne igjen nå :) 

Idag dro jeg og klassen min på det nye IKEA i Åsane :) Det er enormt stort, men samtidig ganske oversiktlig, jeg hadde store forventlinger til det nye IKEA, og det var akuratt sånn jeg trodde det skulle se ut og være xD 

 

Det vi gjorde på IKEA var å prøve ligge alle sengene, ene sengen var så god at vi nesten sovnet :P hehe (L) 

Vi hadde også oppgaver vi måtte finne ut av, fakta og lignende om IKEA. Jeg, Trine og Ida ba Daniel i klassen gjøre de, og han nektet ikke i det heletatt :Ø hmm merkelig person..

 

koledagen varte fra klokken 10-13.. veldig kort og grei skoledag :) ganske fornøyd med dagen. Etter skolen dro jeg på straume og trente i en time :) og dro på traffikalt grunnkurs etter det :) siste gangen min på kurset idag, og nå er det bare å vente en uke så har jeg bevis på at jeg har tatt kurs :) da er det bilveien next <3 

Gruer meg litt da men, det skal nok gå fint :) håper ikke pappa blir altfor skremt når han sitter på med meg! hehe ^^)

 

Snakkes :)) hadet! :)

Én kommentar

Beate

31.05.2012 kl.20:15

Bra du begynner å bloggen igjen! Fortsett! :)

Skriv en ny kommentar

julievkallestad

julievkallestad

17, Sund

Hei du! Jeg heter Julie og jeg er 16 år. Denne bloggen har jeg hatt lenge, men jeg har nå for alvor tenkt å begynne å blogge igjen. Siden jeg har gått noen månder nå uten å blogge. Jeg skriverom hverdagen min, klær, musikk,Rihanna og om ting som skjer rundt meg.

Kategorier

Arkiv

hits